Scroll verder
 

Slimme oplossingen,

heldere afspraken

Meer dan gewoon ICT

De naam zegt het al. MoreThanJust.ICT realiseert en beheert - meer dan gewoon - ICT-totaaloplossingen. Serverbeheer, 24/7 monitoring, IP back-up, Hosted Exchange, Private Cloud en telecom. Duizelt het? Geen zorg, we werken gewoon proactief aan alles wat nodig is om de beschikbaarheid en stabiliteit van je werkomgeving te waarborgen. Dat ondersteunen we met onze Servicedesk, je persoonlijke Relatieportal en met hard- en software van uitsluitend A-merken. Wanneer een vraagstuk meer dan het gebruikelijke omvat, komt onze Consultancy & Projectmanagement goed van pas. Zelfs als iets niet direct tot onze aandachtsgebieden hoort, doen we wat nodig is. Zo simpel is dat. Net zo simpel als heldere afspraken en direct, persoonlijk contact.

Proactieve

bewaking en

onderhoud

Voor beschikbaarheid, continuïteit en
betrouwbaarheid van servers en werkplekken

Meer dan gewoon systeembeheer

Een storing van ICT-middelen leidt bij organisaties veelal tot kapitaalverlies en ontwrichting van belangrijke bedrijfsprocessen. MoreThanJust.ICT heeft de kennis en expertise om een optimaal ingerichte, sterke ICT-omgeving te realiseren, compleet afgestemd op jouw situatie en doelen. We ondersteunen bij je keuze voor hard- en software (aanschaf of huur) en bieden uitkomst met diverse beheerpakketten. We bieden back-up-strategieën, zodat vitale bedrijfsgegevens niet verloren gaan. Want je netwerk is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom is het wel zo prettig dat we alle ICT onder één dak bieden. Zo kunnen we met de toekomstige keuzes beter inspelen op jouw behoefte en optimaliseren we de infrastructuur.

Zo garanderen wij de beschikbaarheid van je servers en componenten:

24/7 Monitoring Controles en metingen op het functioneren van componenten, programma’s, services en/of processen. Gedetecteerde storing? Software neemt automatisch een vooraf ingestelde vervolgactie en maakt melding bij onze Servicedesk voor analyse en structurele oplossingen.

Essentieel Server Beheer (ESB) Combineert geautomatiseerde 24/7 monitoring met essentiële persoonlijke aandacht en rapportages om de serverwerkzaamheden te borgen. Risico’s en externe bedreigingen worden geminimaliseerd door de maandelijkse kritieke (Microsoft-)updates discreet én in het weekend door te voeren.
Essentieel Server Beheer Plus (ESB Plus) ESB aangevuld met maandelijks aandacht voor pc’s en laptops van je medewerkers.
Proactief Beheer De ESB-uitkomsten en vragen van gebruikers worden op jouw locatie uitgevoerd om je ICT-netwerk in topconditie te houden.
Managed Firewall (MF) Reguleert nauwkeurig de toegang tot je netwerk en zorgt voor goede beveiliging tussen netwerk en internet.
Managed VPN (add on MF) Medewerkers hebben veilig toegang tot bedrijfsinformatie (ook bij meerdere vestigingen), onafhankelijk van plaats en tijd.

Betrouwbaar

en veilig,

overal en altijd

Precies volgens je wensen vanuit
beveiligde datacenters in Nederland

Meer dan gewoon cloud

Technologieën in de cloud maken het mogelijk om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Medewerkers kunnen vanaf elke plek werken en organisaties zijn steeds beter bereikbaar. Websites, applicaties, servers, VoIP-centrales of ook volledige ICT-omgevingen zijn met onze cloud-oplossingen online toegankelijk. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vanuit beveiligde datacenters in Nederland. Want uw gegevens moeten natuurlijk wel veilig opgeslagen zijn! Dat maken we o.a. waar met back-ups, beveiliging en koeling van de serverruimte, en het op peil houden van je benodigde netwerkcapaciteit. MoreThanJust.ICT beheert en onderhoudt de benodigde hard- en software waar mogelijk virtueel vanuit de eigen cloud.

Een greep uit onze cloud-oplossingen:

Managed Mail Security (MMS) Onderzoekt inkomende (en desgewenst uitgaande) e-mail op spam, virussen en andere ongewenste inhoud alvorens het door te laten naar (of van) je mailserver.

IP back-up Stelt bedrijfskritische gegevens veilig door automatische versleuteling en slimme back-ups.
Hosted Exchange Beheer je e-mail en agenda veilig, altijd en overal, via desktop, laptop, tablet én smartphone.
Private cloud Je volledige werkplek met e-mail, applicaties en bestanden in een eigen cloud-omgeving in Nederland, op hardware van MoreThanJust.ICT.
Webhosting Domeinnaamregistratie en webhostingpakketten met volledige controle op instellingen zoals DNS records, spamfilters en statistieken. Snel en goed bereikbaar.
Serverhosting Je server is 24/7 online toegankelijk, gemakkelijk en professioneel, met alle benodigde voorzieningen en/of rekenkracht.
Applicatiehosting Medewerkers werken op iedere gewenste locatie via internet met bedrijfssoftware. Efficiënt en betaalbaar. Data en rekenkracht blijven binnen onze infrastructuur.

Optimale

bereikbaarheid

Met één datanetwerk voorbereid op de toekomst

Meer dan gewoon telecom

Ondanks de toename van de verschillende communicatiemiddelen is de telefoon voor veel bedrijven het belangrijkste. MoreThanJust.ICT biedt oplossingen om telecommunicatie via datanetwerken te laten verlopen. Het samenvoegen van spraak en data via één datanetwerk (VoIP) biedt veel voordelen. Het is kostenbesparend, eenvoudig maandelijks schaalbaar en biedt een breed scala aan extra functionaliteiten. MoreThanJust.ICT adviseert en implementeert.

Een greep uit onze telecom-oplossingen:

Vaste telefonie Een volwaardige en complete spraakdienst met veel extra functionaliteiten. En dat allemaal tegen een laag investeringsbedrag en lage gesprekskosten.

Je kunt met behulp van één muisklik een telefoonnummer kiezen of juist een gesprek opnemen, net als de aan- of afwezigheid van medewerkers instellen. We kunnen andere vormen van communicatie integreren tot Unified Communications. Denk daarbij aan mobiel bellen via het zakelijk hoofdnummer, video conferenties, spraakherkenning en geïntegreerde voicemail, e-mail, sms en fax. Meer dan gewoon handig!
Mobiele telefonie Optimaal beheer van alle abonnementen en SIM-kaarten voor mobiele telefoons.
Vast-mobiel integratie Alle telefoongesprekken (vast én mobiel) verlopen via de telefooncentrale. Je bent altijd bereikbaar via een zakelijk regionaal telefoonnummer op je mobiel. Dat werkt prettig! Internetverbindingen Fiber, kabel, hybride of xDSL? MoreThanJust.ICT adviseert wat past, implementeert en onderhoudt, al dan niet met een back-up-internetroute.